D'AMICI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 104 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij D'Amici. Meer weten? Ontdek meer

7 apr 2024 om 21:18 Alles wat je er ook maar besteld is super verzorgd en heel lekker!!
31 mrt 2024 om 22:55 Zand in sla, lasagna was pap, pasta te ver gekookt en geen bechamel tomatensaus flauw. Salami op pizza is van basic kwaliteit, lookbrood flauw.
30 mrt 2024 om 12:29 Goede pizza en sympathieke bezorger.
29 mrt 2024 om 17:56 Beste 'takeaway' lasagna die ik ooit heb geproefd, echt restaurant kwaliteit met duidelijk verse ingredienten. Spijtig van het hoge minimum bedrag of ik bestelde vaker. Een echte aanrader!
17 mrt 2024 om 0:17 Eten was lekker en verzorgd! Bezorger was super vriendelijk! Doe zo voort!
11 mrt 2024 om 20:06 Echt zalig! Heel vers en rijk gevulde pizza calzone. Alles was nog heel warm en super snelle bezorging! Aanrader
20 feb 2024 om 19:15 Helaas de slechtste carbonara die ik ooit heb gegeten, verre van vers en een hele hoop gesmolten kaas erop. Arrabiata is zódanig pikant dat je na een paar happen moet stoppen, en wij hebben best een tolerantie tav pikant Voor ons helaas gn volgende x
10 feb 2024 om 13:56 Correcte en vriendelijke levering En weeral super lekker.
4 feb 2024 om 19:39 Lookbroodjes met slaatje bij, was heel lekker. Pizza's ook heel lekker. 1ste keer besteld en gaan zeker nog bestellen!
26 jan 2024 om 22:00 Mega lekkere pizza. Had alleen geen kip op mijn pizza die ik extra had bijbesteld :(.
23 jan 2024 om 20:33 Pizza te licht gebakken.. looksaus had een heel zure smaak
12 jan 2024 om 12:13 ik was heel tevreden van mijn tapasbordje, super mooi gepresenteerd en kwalitatieve producten. De lasagne was ook weer een succes, zo lekker. Bestelling kwam op het tijdstip aan als gevraagd. Super in orde allemaal